BLOG

Yurt Halısı Modelleri ve Fiyatları

1 Mart 2019 Cuma
Yurt Halısı Modelleri ve Fiyatları

Yurt Halısı Modelleri ve Fiyatları

 

Halılar her nerede kullanılırsa kullanılsın bizi soğuktan korur ve dekoratif olarak hoş bir görünüm sağlar. Pek çok insan halının üzerine bastığında kendini evinde gibi hisseder ve bir samimiyet oluşur. Yurt halısı, ofis halısı, otel halısı ve ya ev halısı, bu ürünler ile mekanlar soğuk bir yer olmaktan çıkarlar ve temsili birer yuvaya dönüşürler.

Halılar hayatımızda bu kadar önemli yer kaplarken, özelliklerinden bahsetmemek olmaz. Bir önceki yazımızda cami halılarından bahsetmiştik. Şimdi ise sizlere yurt halısı modelleri ve fiyatları hakkında bilgi vermek istiyoruz. Keyifli okumalar dileriz.

 

Yurt Halısı Modelleri

 

Yurt halısı modelleri, yurt halısı çeşitleri ve yurt halısı desenlerine göre değişiklik göstermektedir. Yurt halısı modellerinde farklı farklı renklerde birçok desen yer almaktadır. Bu nedenle kişi yurt halısı seçerken halının serileceği mekanın genişliğine ve gün ışığı alıp almadığına uygun bir şekilde renk ve desen seçmelidir. Karanlık veya dar mekanlarda açık renklere yönelmeli ve az desen tercih edilmelidir. Ancak hem gün ışığı alan hemde geniş bir mekan için yurt halısı bakıyorsanız renk ve desen seçimi konusunda daha cesur olabilirsiniz.

 

Yurt Halısında Temizlik ve Hijyen


 

Yurtlar kişilerin uzunca vakit geçirdiği yerlerdir. Bu nedenle yurt halılarının temiz olması çok önemlidir. Mutlaka yıkanabilir ve temizlenebilir yurt halıları seçilmelidir. Aynı zamanda temizliği de sıklıkla takip edilmelidir. Yurt halısı antibakteriyel olmalıdır. Böylece insanları bakterilere karşı korumalıdır. Evinizde kullandığınız halılarda nasıl hijyen arıyorsanız, yurt halılarında da mutlaka o temizliği ve hijyeni aramalısınız.

 

Yurt Halısında Ölçü Belirleme

 

Yurt halılarında ölçü belirlemek cami halılarında olduğu gibi saf tutma kısımları olmadığından daha kolaydır. Yurt halısının serileceği alana göre profesyonel kişiler tarafından ölçü alınır ve seçilen yurt halısı alınan ölçülere uygun bir biçimde yerleştirilir. Ölçü alındıktan sonra halının desenine uygun bir şekilde kesimi yapılır.

 

Yurt Halısı Fiyatları

 

Yurt halısı fiyatları halıların kalitesine ve çeşidine göre değişiklik göstermektedir. Daha kaliteli halılar daha pahalıyken, kaliteden ödün veren halıların fiyatları daha uygun olmaktadır. Hem kaliteli hem de uygun fiyatlı cami halısı bakıyorsanız eğer Elifnur Cami Halıları’nın yurt halıları modellerine bakabilir. Kaliteli yurt halılarını uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz.